FitWithMe Fitness Studio

Šta je fitnes studio, kakva mu je namena, kome je namenjen, Šta podrazumeva i sadrži, i na još neka pitanja u vezi ovog sve popularnijeg koncepta treniranja, daćemo preciznije odgovore.

FitWithMe, Resavska 32

Usled novonastale situacije, niko nije znao kako će se odnos prema fitnesu, fizičkoj aktivnosti i treninzima u zatvorenim prostorima dalje odvijati. Rezultati govore da su se koncepti studija za treninge gde se treninzi zakazuju i gde boravi ne više od 3 osobe, najbolje pokazali. Stoga u gradu je otvoren jedan ovakav koncept zvan FitWithMe Fitness Studio za Personalne i Vodjene Treninge, koji je ujedno i moj prvi i samostalni studio u gradu 🙂

Fokus je na klijentu na njegove potrebe na njegove ciljeve. Samo on i trener u 4 zida, pažnja ostaje usmerena samo na precizne i definisane zadatke. Rezultati su brzi i efikasniji. Radi se postepeno i strogo programski individualno, sa rekvizitima koji ce odgovarati u datom trenutku shodno fizičkom stanju organizma. Zagrevanje, glavni deo treninga i na kraju istezanje i rehabilitacija delova tela koje su pretrpeli najviše napora u toku treninga. Priprema za sledeći trening kako bi klijent bio odmoran i spreman. Personalizovan plan ishrane i suplementacije, kao i puno saveta i smernica za dalji napredak.

Treninzi se odvijaju, u zavisnosti od želje klijenta a i budžeta, u formatu 1 na 1, 2 na 1, 3 na 1 popularno nazvani vodjeni treninzi. Uz sve tri opcije ide maksimalna posećenost profesionalan odnos i ispostovan dogovor, i rezultati su neminovni. Moje dugogodišnje internacionalno iskustvo će vam biti na raspolaganju. Forme treninga su: zdravstevi fitnes, rehabilitacija posle povreda, hipertrofija mišića, skidanje masnih naslaga, box i cardio box, intenzivni treninzi sa delovima cross fita, razvijanje snage, specifični treninzi za profesionalne sportiste, razvijanje izdržljivosti i kondicije, jačanje specifičnih delova tela, deformiteti i mišićni disbalans.

Sva pitanja, nedoumice i mišljenja slobodno šaljite. Tu smo za vas i dobrodošli u Resavsku 32, Beograd. 🙂

About Marko Mikic

Marko is Master degree Professor of Physical Education and Graduated Organizer of Sports Recreation. Licensed TecnoGym Personal Trainer with international experience, with over 15 years. Instructor, Lifeguard and Coordinator in Life Saving Federation. Former Ski competitor and actual Ski instructor. Conditioning coach for professional athletes. Actual Fitness and Health Writer, Health Advisor, Online Coach and Fitness Specialist. Health and Fitness Consultant and Publisher. Certified Trainer for Kinesitherapy, Sports Diagnostics, Back Pain Prevention, Discovering Physical Faults, Muscle Imbalances, Early Diagnosis of Injuries, Assessment of Physical Skills and Tests, Functional Training and Cross Fit. Personal Trainer and Freelance Photographer.

Posted on September 27, 2020, in FITNESS, HEALTH, SKIING, WORKOUT and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment